PERSBERICHT vervullende contacten

09-12-2016 12:27

FREE DOWNLOADS en GRATIS GROEPEN m.b.t. vervullende CONTACTEN

Gratis cadeautjes om aan te pakken!

Heb je onvoldoende vervullende contacten, dan heeft dit geen goede invloed op je gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk. Bij alle rassen en klassen zijn in elke leeftijdsgroep veel mensen met behoefte aan vervullende contacten. Onder een aantal gratis tools die daarbij goed van pas komen.

Wat is daarvoor nodig?

Voorwaarden voor vervullende contacten zijn onder meer: je wensen en grenzen relaxt kunnen aangeven (free download Liever Assertiever), verbonden zijn met jezelf en vandaaruit met anderen (free download Creatief Leven), genoeg vrije tijd en Ruimte Voor Contact (gratis RVC groepen per provincie), en je rugzak zelf dragen plus kiezen wat er niet meer in past. Het kan helpen als je jezelf eens een opstekertje geeft. Handig ook als hulpverleners weten wat wel en niet werkt.

Pak je de uitgestoken hand aan?

Op de site Simpel & Basaal vind je de free downloads en gratis groepen. Je bent nu slechts één klik verwijderd van deze cadeautjes. Dan kun je zó aanpakken. https://simpel-basaal.webnode.nl

____________________________________________________________________________

Hoe meer mensen deze info kunnen vinden, des te meer mensen ermee geholpen zijn. Fijn als u de info verspreid.

FLYER versturen per email: dowload als pdf via leze link of geprint uitdelen (als onderstaande foto).

Alle links op een rijtje:

NB bij c Je kunt zo nodig een gratis email adres aanmaken via mail.com (reclame vrij) en een gratis facebook account. Je kunt op facebook alleen lid zijn van die ene groep die jouw interesse heeft en alleen in die groep actief zijn.

FLYER versturen per email: dowload als pdf via leze link of geprint uitdelen (als onderstaande foto).